Уручена помоћ Заводу за смештај одраслих лица „Мале пчелице“ у Крагујевцу

Дана 25.10.2018. и 10.3.2019.године, Коло српских сестара „Надежда Петровић” Чачак  у сарадњи са Колом српских сестара Крагујевац, организовало је две хуманитарне акције поводом посете Заводу за смештај одраслих лица „Мале пчелице“ у Крагујевцу. Том приликом, у оба наврата им је уручено два пута по 4 тоне (укупно 8 тона) гардеробе, постељине, пешкира и 100 кутија чипса. 

Веома срдачно смо дочекани од стране директора др Владице Станојевића и запосленог особља, уз послужење и љубазно испраћене са речима „Радујемо се вашим доласцима!”

У знак захвалности, директор др Владица Станојевић је уручио монографију Колу српских сестара „Надежда Петровић” из Чачка, која говори о развоју и напретку Завода монографију Мале пчелице.

У знак поштовања за успешну сарадњу и заједничке акције у оквиру Сабора, председница КСС Крагујевац Татјана Маринковић, доделила је председници КСС монографију Надежда Петровић” из Чачка Бојани Јакшић, престижно признање „Благодарје”.

Благодарје је велика част за Коло српских сестара „Надежда Петровић” Чачак, али и обавеза да истрајемо у неговању добрих односа и сарадње са сестрама из Србије и дијаспоре.